Vi på Pophunters AB är glada och tacksamma att kunna meddela att vi har blivit tilldelade sex utmärkelser vid den internationella filmfestivalen Telly Awards. Våra produktioner “#Chillamedorden – På Stan” och “Prevent Utbildningsformer” har fått erkännande för sitt innehåll och kvalitet.

“#Chillamedorden – På Stan” mottog tre utmärkelser för sin insats i att öka medvetenheten och skapa engagemang kring viktiga samhällsfrågor. Vi är stolta över att vårt arbete har kunnat nå ut och påverka på detta sätt. Filmen är producerad på uppdrag av Noll Tolerans mot Mobbning.

“Prevent Utbildningsformer” vann också tre utmärkelser för sin tydliga och samtidigt kreativa approach. Vi uppskattar verkligen att detta arbete har blivit så väl mottaget. Filmen är producerad på uppdrag av Prevent.

“Det är en stor ära för oss att få detta erkännande,” säger VD för Pophunters AB. “Vi är otroligt tacksamma för det engagemang och den kreativitet som vårt team har visat i varje projekt. Vi strävar alltid efter att skapa innehåll som inte bara informerar, utan också inspirerar och engagerar.”

Telly Awards firar sitt 45:e år och hyllar varje år de bästa inom TV, digital video och icke-sända produktioner. Med över 12 000 bidrag från hela världen är vi ödmjuka inför att ha blivit utvalda bland så många talangfulla bidrag.

För mer information om våra vinnande produktioner och vårt arbete, vänligen besök vår hemsida på www.pophunters.com.

Om Pophunters AB

Pophunters AB är en produktionsbyrå som brinner för att skapa högkvalitativa filmer och digitala produktioner. Med en passion för berättande och en strävan efter att nå ut med viktiga budskap, arbetar vi för att leverera innehåll som engagerar och inspirerar.