Vår film “Om Sally”, producerad för Barncancerfonden, har blivit nominerad till Svenska Publishingpriset 2016. Vinnaren koras den 14 november på Musikaliska i Stockholm.

Filmen är framtagen för Barncancerfonden i syfte att visa deras verksamhet genom en överlevares ögon. I filmen får vi möta Sally, som fick diagnosen Leukemi vid 7 års ålder. Genom hennes, hennes familjs och lärares berättelser får vi veta hur Barncancerfondens verksamhet hjälper till.

Filmen är en av sex finalister i kategorin ”Inspirationsfilmer långa”. Under en middag på Musikaliska i Stockholm den 14 november avgörs vilken av filmerna som vinner i kategorin, samt vem som tar hem juryns specialpriser och Stora Publishingpriset.

”Om Sally” har nyligen utsetts till ena av vinnarna vid Cannes Corporate Media & TV Awards. Den har tidigare i år prisats med juryns specialpris vid World Media Festival samt utsetts till Årets Film av Marknadsföreningen i Uppsala. Den har också vunnit priser vid Telly Awards, US. International Film & Video Festival och Communicator Awards. Filmen är producerad av Pophunters Film & TV AB i Uppsala och regisserad av David Stavenow.