När det handlar om Sveriges säkerhet så räcker det inte med en sömnig powerpoint-utbildning.

Säkerhetsskydd handlar om att skydda Sveriges säkerhet. I den här utbildningen får medarbetare i samhällsviktiga verksamheter en grund att stå på för att kunna utföra sitt arbete på ett säkert sätt.

Innehållet i utbildningen är utvecklat tillsammans med några av landets ledande experter på säkerhetsskydd, och kan anpassas till just er verksamhets behov och förutsättningar.

Vill du veta mer om hur utbildningen kan anpassas till era behov? Kontakta oss för en kostnadsfri demo.

Passar olika personalgrupper
Utbildningen har olika nivåer som passar olika personalgrupper. Allt ifrån en 15 minuters intro till en 60 minuters fördjupning är möjlig.
Anpassad till er verklighet
Inga två verksamheter är likadana. Därför anpassar vi innehållet så att det blir relevant för era behov och förutsättningar.
Obegränsad användning
En licens ger er fri rätt att använda utbildningen hur många gånger ni vill och utan tidsbegränsning - i era egna system.
Vi letar alltid efter den svagaste länken i kedjan
Anonym Antagonist
På språng? Inga problem.
Fungerar på alla sorters enheter

Utbildningen är framtagen i så kallat html5-format. Det medför att utbildningen kan göras när som helst, var som helst och på vilken typ av enhet som helst. Desktop, laptop, tablet/surfplatta och även via smartphone.

Behöver man avbryta utbildningen kan man återuppta utbildningen där man lämnade.

Ett smakprov
Automatisk uppföljning och rapporter
Kompatibel med Lärplattformar/LMS

Utbildningen är i så kallat SCORM-format vilket gör den kompatibel med lärplattformar/LMS som t.ex. Pingpong, Grade, Netcompetence m.fl.

Detta gör det möjligt för er att ställa in automatiska uppföljningar och påminnelser, och gör det enkelt att få ut en översikt över vilka medarbetare som genomfört utbildningen.

Målen kan vara sjukhus, kärnkraftverk och regeringsbyggnader. Men det är via underleverantörerna vi kommer in
Anonym Antagonist
Vill du ha mer information?

Boka demo

Kontakta oss för att boka en demo av utbildningen. Använd kontaktfältet här på sidan så återkommer vi så snart vi kan. Du kan också nå oss via kontaktuppgifterna nedan.

E-mail
info@pophunters.com
Telephone
+46 18 800 10 11
Address
Pophunters Film & TV AB
Uppsala Science Park
SE-751 83 Uppsala

    en_USEnglish